Advertisement

Bingöl Deprem : Bingöl'de şiddetli deprem | Güncel / Kandilli, bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıklarken afad depremin büyüklüğünü 5.7 olarak duyurdu.

Bingöl Deprem : Bingöl'de şiddetli deprem | Güncel / Kandilli, bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıklarken afad depremin büyüklüğünü 5.7 olarak duyurdu.. En son bingöl deprem haberleri anında burada. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını bildirdi. Vatandaşlar korkuyla kendilerini dışarı attı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Bu depremin iki önemi var.

Valilikten yapılan açıklamada, ''göçük altından kurtarılan vatandaşlarımızın sağlık durumlarında ciddi bir durum olmayıp, vatandaşlarımız hastaneye sevk edilmiştir ifadeleri kullanıldı. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu.

Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem oldu! Prof. Dr. Naci Görür ...
Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem oldu! Prof. Dr. Naci Görür ... from www.gercekcihaber.com
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Göçük altında kalan bir korucu ise yaşamını yitirdi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bingöl deprem haberi sayfasında en son yaşanan bingöl deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne cnn türk'e eklenen bingöl deprem haber başlıkları yer almaktadır. Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi. Bingöl il merkezinde herhangi bir yıkım veya yaralanmanın olmadığı deprem karlıova, yedisu ve adaklı ilçelerimizde ağırlıklı olarak hissedilmiştir.

Göçük altında kalan bir korucu ise yaşamını yitirdi.

Bingöl'de dün meydana gelen depremin ardından saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 3.9, merkez üssünü ise çukurca köyü olarak açıkladı. Deprem, çok sayıda molaz taşlı evlerin yıkılmasına neden olmuştur. Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise saat 11.48'de bingöl merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak olarak açıkladı. Hasar, bingöl düzlükleri ve göynük vadisi boyunca kurulmuş kırsal yerleşim yerlerinde yoğunlaşmıştır (şekil 1). 7 kilometre derinlikteki sarsıntı deprem, karlıova ilçesinin yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçeler ile bingöl, diyarbakır, erzurum, erzincan, elazığ. Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. 5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi. 2020 bingöl depremi, 14 haziran 2020 tarihinde yerel saatle 17.24'te türkiye'nin bingöl ilinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem. Bingöl'de yaşanan depremin ardından jeolog, deprem bilimci prof. Naci görür, sosyal medya hesabından depreme ilişkin korkutan bir açıklama yaptı.

Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Depremin 7,62 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu.

Fevzi Bingöl deprem açıklaması yaptı son deprem bilgisini ...
Fevzi Bingöl deprem açıklaması yaptı son deprem bilgisini ... from i.internethaber.com
Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Haziranda bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Deprem, çok sayıda molaz taşlı evlerin yıkılmasına neden olmuştur. Bingöl'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Stres transferi hesabıyla hem karlıova bingöl arasına hem de çelikhan erkenek malatya tarafına dikkat etmek lazım, genellikle faylar enerjiyi transfer ederler. Hasar, bingöl düzlükleri ve göynük vadisi boyunca kurulmuş kırsal yerleşim yerlerinde yoğunlaşmıştır (şekil 1). Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu.

Valilikten yapılan açıklamada, ''göçük altından kurtarılan vatandaşlarımızın sağlık durumlarında ciddi bir durum olmayıp, vatandaşlarımız hastaneye sevk edilmiştir ifadeleri kullanıldı.

Sabah 09.51'de de 5,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem, bingöl'de ağır hasara neden olmuş ve birçok kişi hayatını kaybetmiştir. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise saat 11.48'de bingöl merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Bingöl'ün deprem şehidine son veda bingöl'de meydana gelen 5.7'lik depremde karlıova ilçesi kaynarpınar köyünde güvenlik kulesinin çökmesi sonucu şehit olan korucu cengiz pullu son yolculuğuna uğurlandı. Son dakika bingöl deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 22 haber bulunmuştur. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını açıkladı. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. 5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi. Bingöl il merkezinde herhangi bir yıkım veya yaralanmanın olmadığı deprem karlıova, yedisu ve adaklı ilçelerimizde ağırlıklı olarak hissedilmiştir. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. Stres transferi hesabıyla hem karlıova bingöl arasına hem de çelikhan erkenek malatya tarafına dikkat etmek lazım, genellikle faylar enerjiyi transfer ederler. Söz konusu depremin ardından büyüklükleri 5.5 ile 1.0 arasında olan 392 adet artçı deprem meydana geldi.

Depremde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı yaşanmadı. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Valilikten yapılan açıklamada, ''göçük altından kurtarılan vatandaşlarımızın sağlık durumlarında ciddi bir durum olmayıp, vatandaşlarımız hastaneye sevk edilmiştir ifadeleri kullanıldı. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, saat 17.24'te bingöl karlıova'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi.

AFAD: "Bingöl'de 219 artçı deprem meydana geldi ...
AFAD: "Bingöl'de 219 artçı deprem meydana geldi ... from www.capakcurgazetesi.com.tr
Bingöl il merkezinde herhangi bir yıkım veya yaralanmanın olmadığı deprem karlıova, yedisu ve adaklı ilçelerimizde ağırlıklı olarak hissedilmiştir. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını bildirdi. 06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. Naci görür, sosyal medya hesabından depreme ilişkin korkutan bir açıklama yaptı. Deprem, çok sayıda molaz taşlı evlerin yıkılmasına neden olmuştur. Deprem nedeniyle jandarma nöbet kulesi çöktü, 2'si' güvenlik görevlisi toplam 9 kişi yaralandı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te yerin 5 km derinliğinde 5.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sabah 09.51'de de 5,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Stres transferi hesabıyla hem karlıova bingöl arasına hem de çelikhan erkenek malatya tarafına dikkat etmek lazım, genellikle faylar enerjiyi transfer ederler. Şiddetli bir şekilde hissedilen deprem bingöl merkezde korkulu anlara neden oldu. İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. Deprem, bingöl'de ağır hasara neden olmuş ve birçok kişi hayatını kaybetmiştir. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ ve erzincan gibi çevre illerde de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı yaşanmadı. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. En son bingöl deprem haberleri anında burada.

Posting Komentar

0 Komentar